Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

OranjeVM Partner Pierre & Vacances

Oranje Vermogensmanagement BV treedt op als verkopend partner voor de Pierre & Vacances Center Parcs Groep. Door beide partijen is overeengekomen dat OranjeVM zowel bestaande vakantiehuizen op de bestaande parken van de PVCP Groep mag aanbieden alsook de appartementen en cottages op de nieuw te ontwikkelen vakantieparken.

De directeur van OranjeVM liet weten; blij te zijn om “een-grote-vis-binnengehaald-te-hebben” en zegt verder; “terug te kunnen kijken op prettige en zakelijke onderhandelingen”. “De laatste vergadering in het Belgische Diegem was doorslaggevend, de voordelen van het “netwerk” van OranjeVM en de know-how van Pierre & vacances Center Parcs was de gezamelijke en leidende factor voor deze nieuwe partnerschap”

Villages Nature, A unique World will soon break ground…

In alle opzichten een uniek project welke is geïnitieerd door de twee belangrijkste spelers in Europees toerisme: Groupe Pierre & Vacances Center Parcs en Euro Disney. Op slechts 6 km van Disneyland® Parijs en 32 km van de Franse metropool een super bestemming op een zeer strategische locatie. Profiteer van deze bijzondere plek en natuurlijk van de jarenlange ervaring van deze twee topbedrijven. Genereer bovendien rendement uit een solide investering in deze succesformule. In het hart van het park wordt één van de grootste waterparken (9000m2) van Europa ontworpen. Het meest bijzonder van dit Aqualagoon is wel de grote, open laguna verwarmt door een geothermische bron die het mogelijk maakt het hele jaar door buiten te zwemmen in een watertemperatuur van meer dan 30 graden!

Om alle gasten te verwelkomen en een onvergetelijke verblijf op het park mogelijk te maken worden er 1730 cottages en appartementen gerealiseerd

OranjeVM Partner PVCP

Comments are closed.