Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Oranje Vermogensmanagement BV

Nederland kent veel vermogensbeheerders en Private Banken, maar welke vermogensbeheerder sluit uiteindelijk het beste aan bij uw wensen; eisen en doelstellingen? doe via ons de gratis VermogensScan en ontdek welke vermogensbeheerder het beste bij u past!

De oktober maand kwam vrijdag tot zijn einde. Een zeer bewegelijke maand. Drie weken geleden dacht iedereen nog dat we echt onderuit zouden gaan. Maar de schade van toen is weer hersteld en zowel de Dow-Jones als de S&P 500 kon op recordstanden sluiten. Een week vol met onverwacht nieuws en ook verwacht nieuws. Voor de week kon de S&P 500 met 2,7% stijgen. Voor de maand november was de stijging 2,3%. De Nasdaq steeg voor de week 3,3% en voor de maand 3,1%. De Dow-Jones steeg voor de week met 3,5% en voor de maand 2%. Door de laatste goede week van oktober, konden alle beurzen dus ook voor de maand in de plus sluiten.

Pierre & Vacances Center Parcs

Orange Capital Management BV, and the French based, Pierre & Vacances Center Parcs signed a partnership agreement in order to join forces and create a solid working relationship. Under the agreement Orange Capital Management can officially act as vendor, on behalf of Groupe Pierre & Vacances Center Parcs, for all their European existing real estate as-well-as the Groupe’s future developments.

Comments are closed.