Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

De oracle primavera P6

Projectmanagement is een vak apart, het management van grote projecten is totaal niet eenvoudig. Kleinere projecten zijn vaak goed te doen, maar wat nou als een project meerdere jaren duurt. Complex is op de gebieden financiën, personeel en planning. Dan is het verstandig om projectmanagement software aan te schaffen. Er zijn een paar programma’s die de meeste mensen wel bekent in de oren zullen klinken.

  • Ms Project
  • Gantt project
  • Wrike

Ook een hele bekende waar onze voorkeur naar uit gaat is het projectmanagement pakket van Oracle. Oracle primavera P6 is het meest uitgebreide softwarepakket wat er is. Het pakket kent oneindig veel mogelijkheden. Koppelingen met andere systemen zijn mogelijk, je kunt dan denken aan rooster programma;s of boekhoudsystemen.

Wil je echt alles uit het programma halen dan is het aan te raden om een cursus te volgen. Deze cursussen worden op meerdere plekken in Nederland aangeboden. De Aram Group is specialist op het gebied van projectmanagement software. Als je meer informatie wil over de software en over de opleidingen en cursussen dan raden we aan om eens vrijblijvend contact met de Aram Group op te nemen. Zij kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld een projectmanagement training en de koppelingen die mogelijk zijn tussen de verschillende software pakketten.

Comments are closed.