Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Opzetten van een demontage bedrijf

Veel mensen zijn door de economische crisis genoodzaakt om creatief te zijn als het gaat om het verdienen van geld. Niet iedereen heeft recht op een uitkering en mede daardoor beginnen veel mensen een eigen bedrijf. Als het gaat om het opzetten van een bedrijf zijn er vele mogelijkheden. Wanneer je affiniteit hebt met auto’s en graag aan auto’s sleutelt, is het misschien een optie om een demontage bedrijf te beginnen. Het hoeven niet per se auto’s te zijn, want het kunnen ook vrachtwagens of specialistische voertuigen zijn zoals kraanauto’s.

Sloperij beginnen
Het opzetten van een autosloop is echter nog niet zo eenvoudig. Naast dat je verstand moet hebben van auto’s en vooral het demonteren van auto’s, zul je met je plannen ook door een bureaucratische molen moeten. Er zijn namelijk strenge regels verbonden aan het opzetten van een autosloperij. Vooral strenge milieuregels. Daarnaast moet je als bedrijf allerlei vergunningen hebben. Een gemeente moet ook toestemming geven en mogelijk moet het bestemmingsplan van de gemeenten worden aangepast. Een autosloperij is dus niet zo maar opgezet.

Ook is de concurrentie binnen de demontagebranche moordend. Er zijn namelijk grote sloopbedrijven die veel klandizie inpakken, omdat ze op diverse vlakken goed werk doen. Je moet namelijk ook weten hoe je je bedrijf moet promoten. Het is van levensbelang als sloperij om ook op het internet goed vindbaar te zijn. Immers, veel mensen kijken tegenwoordig eerst op het internet wanneer ze iets zoeken. Dit geldt ook voor een autosloperij.

Comments are closed.