Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Opknappen van de vloer

Ik heb een tijdje geleden een huis gekocht en ik ben er heel erg blij mee. Ik moet heel veel nieuwe dingen kopen en een aantal kleine verbouwingetjes doen, maar het is het allemaal waard. 

De vorige bewoner had een goede smaak en heeft het huis mooie kleuren gegeven, zowel in de woonkamer als in de slaapkamers is er van alles moois te vinden. Ook hebben ze de prachtige parketvloer laten liggen.

Er is in de jaren natuurlijk heel wat gebeurd met de vloer, er zal veel geschoven zijn met meubels en stofzuigen laat vaak ook wel zijn sporen achter. Er zitten veel kleine krasjes op en ook wat grotere beschadigingen. Als ik een nieuwe vloer erin zou laten leggen zal het erop neer komen dat het een zelfde soort vloer zal worden dus ik besloot eens op zoek te gaan naar hoe je een parketvloer kan schuren.

Ik las dat je dit het beste niet zelf kunt gaan proberen en het beter aan een specialist kunt overlaten. Deze mensen zijn gepassioneerd en zorgen er voor dat ik weer jarenlang van mijn vloer kan genieten. Het is belangrijk dat ze weten wat ze doen en niet klakkeloos bezig gaan. Ik heb een specialist ingehuurd en binnenkort kan ik genieten van een geschuurde houten vloer die zo goed als nieuw is.

Comments are closed.