Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Opdracht – Rondreis Costa Rica met kinderen

Droom je van een rondreis Costa Rica met kinderen? Family Fun Travel organiseert vakanties voor het hele gezin waarbij de accommodatie, al dan niet met vol pension, en het vervoer ter plekke geregeld zijn. Op sommige locaties zijn zelfs de excursies inbegrepen. Bovendien kun je met al je wensen en vragen bij ons team terecht en is alles getest op kindvriendelijkheid. Zo kun jij de rondreis naar Costa Rica waar je altijd al van hebt gedroomd waarmaken en beleven.

Costa Rica staat bekend om de betoverende natuur. Naast de vele vulkanen en het tropisch regenwoud, vind je er ook graslanden en parelwitte stranden. Family Fun Travel biedt een rondreis door Costa Rica die uitermate geschikt is voor kinderen. Deze gezinsvakantie leidt je van de hoofdstad San José via de binnenlanden naar de diepe jungle en het strand van Nationaal park Manuel Antonio weer terug naar San José. In 22 dagen krijg je volop de kans te genieten van de verschillende panorama’s en landschappen in Costa Rica en zul je ook kennis maken met de verschillende klimaatzones. Juist door de diversiteit in zones zijn er ook veel diersoorten te ontdekken. Zonder dat het je veel moeite zal kosten zul je tijdens deze rondreis door Costa Rica dieren tegenkomen als de toekan en de miereneter. Op het programma staat onder andere een uitstapje naar Rincon de La Vieja waar een krokodil makkelijk te spotten is.

Klaar voor een avontuurlijke rondreis met je kinderen door Costa Rica? Laat je dan meteen informeren door Family Fun Travel.

Comments are closed.