Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Op zoek naar een vertaalbureau?

Moet u een tekst vertalen, maar wil of kan u dit niet zelf doen? Heeft u wel eens aan een vertaalbureau gedacht? Een vertaalbureau is dé oplossing: eenvoudig teksten laten vertalen. Veel mensen denken dat het inhuren van een vertaalbureau vaak prijzig is. Als u een eerlijk en betrouwbaar vertaalbureau inhuurt, hoeft dit helemaal niet (te) veel te kosten. Een voorbeeld van een betrouwbaar vertaalbureau is Tongo Vertaalbureau. 

Tongo Vertaalbureau voor al uw vertalingen!

Tongo is een full service vertaalbureau. Zij zetten zich in om internationaal georiënteerde bedrijven, groot en klein, en particulieren te voorzien van de juiste vertaling. Maar wat maakt Tongo nou zo uniek? Tongo werkt uiterst snel en biedt gegarandeerd uitstekende kwaliteit. Daarnaast kunt u rekenen op heldere vertaaltarieven. Tongo is altijd erg betrokken bij het vertaalproces; dit werkt voor u prettig, maar ook voor hen.

Vertaling Nederlands – Duits gezocht?

Wilt u een stuk tekst of meerdere teksten vertalen van Nederlands naar Duits? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Tongo. Voor vertaling Nederlands – Duits heeft Tongo gespecialiseerde vertalers. Bent u op zoek naar de juiste vertaling met een persoonlijke, snelle en betrouwbare service? Bekijk de website voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Comments are closed.