Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Ontspannen in Zutphen

Bronsbergen in Zutphen heeft sinds kort een nieuwe eigenaar namelijk ConeGroup. Bronsbergen is een kuuroord waar men heerlijk kan ontspannen en genieten. Maar tevens is het mogelijk om er te eten in het restaurant, te zwemmen of gebruik te maken van het sportcentrum. Een van de dingen waar het vooral om bekend staat zijn de hotstone massages.

Over Bronsbergen

Bronsbergen staat in de nabije omgeving vooral bekend om het bungalowpark wat eraan vast zit. Hier genieten mensen van de prachtige omgeving die Zutphen te bieden heeft. Het is een heerlijke uitvalsbasis voor als je de Achterhoek wilt gaan ontdekken. Het kuuroord wat zit aangesloten bij Bronsbergen is ook een grote mensentrekker. Er worden heerlijke massages aangeboden

De hotstone massage

Bij een hotstone massage wordt gewerkt met diverse warme stenen die op het lichaam worden gelegd. Deze massage zorgt ervoor dat het lichaam weer in contact wordt gebracht met de geest, er worden diverse organen gestimuleerd. De massage bestaat uit een balans tussen het gebruik van warme vulkanische stenen en handen, hierdoor heeft het een uitermate ontspannend effect!

Meer weten over Bronsbergen?

Ze bieden namelijk nog veel meer massages! Bezoek de website voor meer informatie en vind hier meer informatie over massage Zutphen.

Comments are closed.