Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Online koffiebekers bestellen

Mijn vrouw en ik hebben voor de verjaardag van mijn schoonvader een heel groot feest georganiseerd. Haar vader wordt binnenkort 65 jaar, en voor hem hebben wij dan een hele grote eetzaal afgehuurd. De catering is onder ander al geregeld, maar de koffiebekers moesten wij nog wel regelen. Via een collega van mij kwam ik bij een webshop voor plastic koffiebekers, die je bovendien ook nog eens kon laten bedrukken en in grote partijen kon inkopen.

Gemakkelijk online te bestellen

De koffiebekers waren heel gemakkelijk online te bestellen, en dit kon ik dan ook heerlijk vanuit mijn luie stoel doen. Daarnaast worden de bestelde producten in 24 uur bij je thuis bezorgd, dus een unieke service. Bovendien was het mogelijk om de kartonnen koffiebekers te laten bedrukken, dus hebben wij deze door de specialist laten bedrukken met de naam en de leeftijd van mijn schoonvader. Hierdoor zal de verassing nog een extra twist krijgen, en zal hij kunnen genieten van alles wat wij voor zijn verjaardag hebben geregeld.

Wil ook jij iemand verassen met een leuk feest, wil wil jij hiervoor koffiebekers laten bedrukken door een echte specialist? Plastic koffiebekers bedrukken is iets unieks, en ik weet zeker dat mijn vader ook de koffiebekers zal waarderen! Klik voor meer informatie in de linkjes in dit bovenstaande artikel.

Comments are closed.