Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Online ‘gemak’

Tegenwoordig kun je steeds meer producten online kopen, denk aan boodschappen, woonaccessoires en andere dagelijkse dingen die gemakkelijk online te verkrijgen zijn. Een branche die het altijd al goed heeft gedaan online is de seksindustrie. Veel producten worden – vanwege anonimiteit – online gekocht en dat biedt de betreffende webshops mogelijkheden. Aan marketing wordt niet heel veel gedaan, omdat je natuurlijk geen erotische afbeeldingen kunt tonen aan kinderen onder de 18. Maar voorzichtig kruipt deze branche uit zijn schulp. De webshops worden iets braver, en richten zich iets meer op lifestyle in plaats van ordinaire afbeeldingen. Na de komst van Fifty Shades of Grey is de taboe minder heftig. Er is meer mogelijk, er wordt meer over gesproken en daar profiteert de seksbranche van!

Elke webshop heeft een Fifty-Shades-of-Grey afdeling

Beloof ik! Ga maar eens naar verschillende sekswebshops en bekijk het hoofdmenu of de homepage. Wedden dat je iets tegenkomt wat te maken heeft met de bestseller Fifty Shades of Grey? En zo gek is dat niet, de film (en de boeken) zijn natuurlijk immens populair, je bent gek als je daar niets mee doet als webshopeigenaar.

Makkelijk online bestellen

Bestel je producten gemakkelijk online en ze worden vaak anoniem thuisbezorgd. Bestel je vandaag voor een bepaald tijdstip, heb je de producten morgen al in huis. Net zo makkelijk. En je kunt ze ook laten inpakken mocht je iemand iets cadeau willen doen. Gemak dient de mens, daar is iedereen inmiddels achter. Ook bij een sekswebshop.

Comments are closed.