Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Online dating relaties nemen toe

Net als echte relaties, hebben online relaties tijd nodig om te groeien. Hier zijn enkele eenvoudige tips.

1. Neem de tijd en maak tijd. Zoekt je online date regelmatig contact met jou? Doe je hetzelfde? Verwaarlozing van virtuele ontmoetingen kan worden beschouwd als misbruik of verwaarlozing, dus behandel elkaars tijd met respect. Als er geen of weinig ontmoetingen meer zijn, kan het betekenen dat het tijd is om verder te gaan.

2. Communicatie moet juist ìvoelen” voor jullie beiden. Als bijvoorbeeld ÈÈn van jullie te opdringerig is over een bijeenkomst, kan dat voor slechte vibes zorgen. Dus haast je niet. Neem de tijd om meer te leren over elkaar en vertrouwen te ontwikkelen.

3. Respecteer elkaars privacy. Deel bijvoorbeeld geen persoonlijke e-mailadressen of digitale foto’s als je online date deze informatie stuurde in vertrouwen.

4. Deel speciale online en offline tijden. Online: wenskaarten sturen, links naar favoriete plekken om digitale foto’s van uw favoriete huisdier up te loaden, downloaden van muziek en video clips, posten op favoriete forums. Offline: als je adressen aan het uitwisselen bent, stuur wenskaarten en ansichtkaarten, kleine items uit uw omgeving (zoals een sleutelhanger met een lokaal element).

Met volgende online dating tips kan uw relatie na verloop van tijd kan ontkiemen en groeien.

Comments are closed.