Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Notaris Haren

Goed geregeld via Notariskantoor Haren

In veel meer gevallen dan je je beseft is een notaris inschakelen een goed idee. Zeker wanneer het over bepaalde rechten en plichten gaat is het handig als het één en ander is vastgelegd. Een notaris Haren kan je helpen bij het opstellen en officieel maken van dit soort afspraken. Het gaat dan bijvoorbeeld om familiezaken of om ondernemingszaken. Zorg dan ook dat je weet wat er afgesproken is en welke verplichting daaraan hangt. Hulp van een notaris zorgt ervoor dat alles wettelijk in orde komt.

Bij notaris Haren kunt u terecht voor voogdij

Veel mensen denken bij een notaris aan het opstellen van een testament. Er zijn echter veel meer zaken waar een notariële werkzaamheid aan verboden kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de voorwaarden van een huwelijk. Of denk aan de regelingen die getroffen moeten worden bij samenwonen. Het vastleggen van zaken rondom de voogdij is ook belangrijk. Het zijn allemaal zaken die per notaris geregeld kunnen of zelfs moeten worden. Notariskantoren hebben dan ook vaak verschillende specialisten in dienst die ieder hun eigen werkgebied hebben.

Zakelijke diensten van Notaris Haren

Wanneer je als ondernemer zaken gaat doen in een vennootschapsvorm of als stichting, dan moeten de stukken ook worden vastgelegd. Ook in deze gevallen is een notaris de juiste persoon om mee in zee te gaan. Dus wanneer je van jouw eenmanszaak een besloten of een naamloze vennootschap maakt, dan zal je hiervoor met zekerheid naar de notaris moeten. Deze kan dan de aandeelhouders de verschillende officiële stukken laten tekenen en zorgen dat alle zaken wettelijk worden vastgelegd.

Comments are closed.