Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Nieuwssite economisch nieuws, Ede en omgeving

Op de domeinnaam bedrijveninede.nl wordt momenteel een nieuwe site gestart. De website heeft als doel bedrijven in Ede een informatieplatform te bieden met nieuws uit de regio en een handig overzicht van bedrijven uit de regio. Regelmatig wordt er op de site nieuws gezet over nieuwe bedrijven in Ede of de regio of wordt er een bepaald bedrijf of product uitgelicht. Op de website zullen verder handige widgets komen als een buienradar module en rss widget waar de nieuwste berichten van de lokale nieuwssites op worden gepubliceerd.

Wat onderscheid deze website van andere nieuwswebsites? Eén van de redenen waarom bedrijveninede.nl zich onderscheid van soortgelijke alternatieven is dat het gericht is op het ondernemende publiek. Verder biedt bedrijveninede.nl behalve nieuws ook handige extra’s als een buienradar voor de regio en een overzicht van alle bedrijven in de regio.

Voorbeelden van nieuwsberichten die op bedrijveninede.nl worden geplaatst zijn bijvoorbeeld de volgende: ”

Het restaurant “het oude politiebureau” in Ede is totaal gerestyled. Naast de nieuwe look in het restaurant is er ook een nieuwe menucart met a la carte gerechten. Daarnaast kan elke gast ook een eigen menu samenstellen uit een keuze van telkens wisselende gerechten. Eigenaar Edwin van den Oever over de veranderingen: ,,Onze gasten zijn positief verrast en noemen de metamorfose on-Edes. Maar in een gemeente van deze omvang, is zeker plek voor onze nieuwe opzet.”

Het restaurant heeft een metarmorfose ontvangen naar een modern en eigentijds restaurant met een warme en eigentijdse uitstraling. Bij de entree trekt de hoge wijnkast direct de aandacht. Een grote houten tafel voor 12 personen is een van de eyecatchers in het restaurant. Eén van de poten is het oude fornuis oma Van den Oever. En is nu een pronkstuk in het restaurant van haar kleinzoon Edwin. Naast het interieur is ook de menukaart vernieuwd en draait mee met de culinaire seizoenen. Met hulp van veel lokale ondernemers is de verbouwing in vijf dagen gerealiseerd. Case Communicatie ontwierp een passend logo bij het nieuwe interieur.”

Lees hier verder 

 

Comments are closed.