Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Nieuwe website van exclusieve weddingplanner Feriatus

Feriatus zorgt voor een bijzonder en exclusief feestelijk karakter van uw aller belangrijkste dag.

MAASMECHELEN (B), 20140916 — Weddingplanner Feriatus te Maasmechelen, geleid door de eigenaresse, feestdesigner & weddingplanner Nadine Winten, heeft een nieuwe website. Hierop zijn foto’s terug te vinden van de verschillende bruiloften die Feriatus organiseert, zoals een huwelijk thuis, een American Wedding, trouwen in Frankrijk en diverse andere formules.

Unieke en innovatieve stijl
De nieuwe website verschilt van de meeste websites in de sector door een uitermate visuele presentatie. De inhoud bestaat exclusief uit foto’s van hoge kwaliteit, die hun eigen verhaal vertellen. Tekst verschijnt enkel als de bezoeker er voor kiest. Een weddingplanner moet vooral oog voor detail en voor mensen hebben, aangezien geen enkel paar hetzelfde is. Op deze manier komt de expressiviteit van deze activiteit volledig tot zijn recht. Dit innovatieve model van websites is ontwikkeld door mediabureau’s Prestige Media en SeoPlanner.

Over Feriatus
Exclusieve feestplanner Feriatus beschouwt het uitdenken, organiseren, plannen en uitvoeren van unieke feesten als een ware kunst. Zaakvoerder, feestdesigner & weddingplanner Nadine Winten, doet er alles aan om de persoonlijke en vaak speciale wensen uit te voeren van haar klanten. Zij heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Een feilloos gevoel voor etiquette, een natuurlijke flair voor tafeldecoratie en een aangeboren organisatietalent vormen de hoekstenen van Feriatus.

Comments are closed.