Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Nieuwe coupe

Ik weet dat ik altijd weer zin heb in een nieuwe coupe wanneer de lente weer begint. Lekker een nieuw zomers kleurtje erin en wat korter, zodat er geen dode punten meer aan mijn haar hangen. Met nieuw geknipt haar voel ik me gewoon ook een stuk beter.

Het is voor mij altijd lastig geweest om een goede kapper te vinden, want ik vertrouw mensen niet zo snel met mijn haar. Na één keer een wat nare ervaring te hebben gehad, ben ik jarenlang niet naar de kapper geweest. Ik heb in de tussentijd altijd mijn eigen haar geknipt en geverfd. Maar sinds enkele maanden ga ik naar One Kappers in Delft!

Deze kapsalon Delft is de beste die ik heb gevonden sinds mijn nare ervaring. Ze vragen goed naar wat je wilt en doen niets anders dan dat. Jij staat op nummer één zodra je de deuren binnen stapt. Je voelt dat er echt aandacht aan je wordt geschonken en dat er naar je wensen geluisterd wordt. Sinds ik bij hen ben geweest wil ik nergens anders meer.

De hairdresser Delft is ook stylish ingericht en ziet er schoon uit. Niet onbelangrijk! Ze gebruiken goede producten en zorgen ervoor dat je met een goed gevoel weggaat. Als je iets niet goed geslaagd vind, helpen ze je het te veranderen. Zeer aandachtig en leuke kappers. Ze knippen zowel mannen als vrouwen, dus iedereen kan aanschuiven.

Studenten krijgen zelfs korting bij One kappers, dus alleen maar een goede deal voor jou. Kinderen tot en met 17 jaar krijgen ook korting. Je kan wassen, knippen, kleuren en je haar laten stylen. Dus ook als je een feestje hebt en je wilt dat je haar mooi zit, kun je daarvoor bij hen zijn.

Moet jij ook weer eens naar de kapper? Overweeg dan om naar One Kappers te gaan!

Comments are closed.