Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Naambadges op beurzen

Nederland, netwerkland. In Nederland zijn er jaarlijks ontzettend veel beurzen, zowel voor de consument als business-to-business gerelateerd. Waar de meeste beurzen gericht zijn op verkopen, zijn er ook die zich richten op informeren. Welke beurs of beurzen u ook bezoekt of bezocht heeft, u heeft er vast en zeker genetwerkt. Bij netwerken gaat het gesprek regelmatig over en weer, bijvoorbeeld wie u allen bent en wat u voor elkaar kunt betekenen. Tijdens zo’n gesprek kunt u een persoonlijke touch toevoegen door elkaar met namen aan te spraken. Deze kunt u snel en gemakkelijk aflezen van de naambadges die u beiden draagt.

Vak- of publieksbeurs

De ene beurs is de andere niet, toch iets het voor iedere standhouder verstandig om gebruik te maken van naambadges. U kunt contact maken met uw bezoeker op de vak- of publieksbeurs en zo een relatie starten. Een mooie opmaat naar een vruchtbare relatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de naambadge of over andere soorten badges die Clip4you u te bieden heeft? Bekijk dan snel de website en zie hier het complete overzicht aan mogelijkheden. Is de badge die u zoekt hier niet weergegeven? Neem in dat geval contact op om te zien wat Clip4you voor u kan betekenen.

Comments are closed.