Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Mooie wijnrekken voor in de wijnkelder

Ik denk dat veel mensen dromen van een mooie wijnkelder. Ultieme rijkdom, met de oudste flessen en de duurste merken. Goed opgeslagen in een mooie weinregal (wijnrek). Zodat als je vrienden langs komen voor een etentje je een mooie dure wijn kan schenken, of dat ze hem zelfs kunnen uitkiezen uit de kelder. Een mooi plekje er bij waar ze kunnen proeven.

Ook is het echt en finishing touch om een weinregale in de woonkamer te hebben staan. Een mooi laagje stof erop, zodat je kunt zien dat ze er al een tijdje liggen. Je moet er niet de duurste wijn neer leggen, want die komen natuurlijk in de mooie kelder. Een perfecte plek om wijn te bewaren. Niet te warm niet te koud. Perfecte klimaat voor een mooie fles wijn.

Rode wijn word over het algemeen lekkerder als je het langer laat staan. Hoe langer je het bewaard hoe lekkerder de wijn word. De duurdere wijnen zijn dan vaak ook de oudere wijnen. Het kost tijd om een goede rode wijn te maken, en daardoor ook zeker geld. Hoe meer stof hoe beter de wijn.

Als je een eigen wijnkelder hebt kun je lekker je eigen wijntjes laten rijpen zodat je zelf je wijn wat meer smaak kan geven.

Comments are closed.