Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Monteur garagedeur in Zeeland

Is je garagedeur kapot en ben je opzoek naar een garagedeur monteur in Zeeland om de storing op te lossen? Dan ben je opzoek naar de vakkundige monteurs van ROMASS. Onze monteurs kunnen alle merken en typen garagedeuren repareren in heel Nederland. Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren.

Monteur garagedeur in Zeeland

De garagedeur monteur in Zeeland staat voor je klaar om je deur te maken. Ze zijn in het bezit van een servicebus, waar een ruime voorraad van onderdelen aanwezig is om alle merken en typen garagedeuren direct op locatie te maken. Of het nu gaat om een motor die defect is, veren die gebroken zijn, handzender die niet meer werkt of kabels die zijn gebroken. Onze monteurs kunnen het direct op locatie oplossen. Ze zorgen ervoor dat de defecte onderdelen worden gedemonteerd en de nieuwe onderdelen gemonteerd op de deur. Ze stellen de deur goed af zodat deze weer zoals nieuw kan functioneren. Indien de monteur een onderdeel niet op voorraad heeft of een onderdeel op maat gemaakt moet worden, wordt dit gelijk doorgegeven naar ons Spare Parts Centre. Hier worden onderdelen op maat gemaakt voor onze klanten.

Hoe kan u een storing aanmelden?

Bent u van plan om een van onze monteurs in te schakelen om uw garagedeuren te laten maken in Zeeland? Dan kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om uw storing te melden. U hoeft alleen maar de verschillende stappen in het formulier in te vullen zoals welke deur u heeft. Hierna zal ROMASS neemt contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Ten slotte ontvangt u nog een bevestigingsmail met een afspraaknummer. Het is belangrijk om deze goed te bewaren.

Voor meer informatie over de diensten van ROMASS kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op. We zijn te bereiken op het nummer 085-7822730.

 

Comments are closed.