Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Mijn schoenen zijn kapot

Schoenen gaan altijd kapot. Echter gaat de ene schoen eerder kapot als de ander en kan dit soms enorm vervelend zijn voor diegene die de schoen draagt. Het kan namelijk voorkomen dat u gisteren een geweldig paar schoenen heeft gekocht in de winkel, maar dat u door uw enthousiasme de bon heeft weggegooid. Plotseling blijkt dat de volgende dag één van de twee schoenen kapot is gegaan, omdat de zool er nu al los aanhangt. De bon heeft u niet meer, dus het enige wat u op dit moment kan doen is een bezoek brengen aan de schoenmaker.

Schoenen opsturen

Niet in iedere stad is tegenwoordig nog gemakkelijk een schoenmaker te vinden, maar door het zoeken op internet komt u al gauw snel bij online services op het gebied van schoenmakers. Zo is 12Shoe een service waarbij u uw schoenen naar een servicepunt brengt en u uw schoenen naar een paar dagen weer komt ophalen. 12Shoe heeft vele servicepunten in Nederland, namelijk ongeveer 250 stuks. Dus ook bij u in de buurt kunt u terecht met uw schoenen.

Meer informatie over schoenmakers

Wilt u meer informatie over schoenmakers en bent u op zoek naar een schoenmaker in Rotterdam? Bezoek dan de website van schoenmaker Rotterdam.

Comments are closed.