Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Mijn eerste cruise vakantie

Turkije heeft me altijd enorm getrokken als vakantieland. Familieleden waren er eens op vakantie geweest naar Turkije en vonden de cultuur werkelijk prachtig. Ze beschreven het als enorm warme mensen waarbij familie enorm belangrijk is. Daarnaast zijn ze ook erg gastvrij. Ik wilde ook weleens een stukje cultuur snuiven in Turkije, maar dan wel op een andere manier. Al jaren lang wilde ik eens een cruisetocht maken om eens het leven op zee te ontdekken en zien hoe een vakantie op zee is.

Een maand geleden was het zover. De  blue cruise vakantie kon beginnen. Mijn man en ik waren beiden toch wel licht gespannen voor wat ons de komende tweeënhalve week te wachten stond. Eenmaal aan boord hebben we eerst de boot verkend en onze spullen op onze kamer opgeruimd. De eerste avond was prachtig. Heerlijk eten op het dek van het schip. Het voelde stiekem een beetje als de titanic.

De rest van de anderhalve week hebben de meest prachtige stadjes en plekken bezocht. Het was enorm fijn om af en toe ook even aan land te zijn en het land te verkennen. De combinatie tussen het water en het land was erg rustgevend en ontspannend. Op de een of andere manier voelt het alsof ik tijdens mijn blue cruise in Bodrum meer van het land heb gezien dan mijn eerste vakanties.

Comments are closed.