Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Meubels spuiten door de spuiterij

Bent u op zoek naar een meubelspuiterij? Bij Bart Dijkhof bent u dan aan het juiste adres. Hier zorgen ze voor uw schilder- glas- en spuitwerk. Ze gebruiken een professionele en ervaren aanpak voor het hoogglans spuiten van uw interieur en meubels, tot het gronden van uw kozijnen.

Bart Dijkhof

Bart Dijkhof is al sinds 1984 actief in schilder- glas-en spuitwerken en is al ruim 20 jaar een industrieel meubelspuiterij voor de particuliere en zakelijke markt. Ze werken met goed opgeleide mensen waarbij kwaliteit voorop staat. Ze zijn de specialist in het zetten van glas in de ruimste zin van het woord. Bij Bart Dijkhof geven ze u graag deskundig advies over kleuren en materiaalkeuzes. Daarnaast komen ze bij Bart Dijkhof altijd afspraken na, want afspraak is afspraak.

De spuiterij

Bart Dijkhof heeft al ruim 20 jaar een meubel en industrieel spuiterij. Dit is wel iets anders dan het traditionele schilderwerk, maar het biedt de mogelijkheid om net een beetje extra aan het interieur te geven, keukens een ander gezicht te geven en deuren egaal, strak en krasvast af te werken. Zij kunnen u de garantie geven dat zij compleet, goed gespoten en een hoge kwaliteit spuitwerk afleveren. Het spuitwerk kan zowel opgehaald als gebracht worden. Meer weten over de meubelspuiterij? Ga dan naar de site van Bart Dijkhof.

Comments are closed.