Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Met relatietherapie weer op de goede weg worden geholpen

Al wel is van relatietherapie Arnhem van Psychologisch Bureau Prent gehoord? Heeft u een relatie waar u niet blij mee bent? Loopt het stroef of zitten u en uw partner niet lekker in uw vel? Hebben jullie de hoop opgegeven? De relatietherapie van Psychologisch Bureau Prent zorgt dat u weer op de goede weg word geholpen.

Ik was ten einde raad

Ik heb al een hele lange tijd een vriend en hou zielsveel van hem. Helaas gaat het de laatste tijd alleen maar slechter en slechter. Het loopt stroef, we irriteren ons aan elkaar, we zijn het nergens over heen en ik voel me meer aangetrokken tot andere mannen dan tot mijn eigen vriend. Ik had er genoeg van en wilde er wat aan doen. Zo ben ik op het internet gaan speuren en bij Psychologisch Bureau Prent uitgekomen. Hier ben ik ook samen met mijn vriend heen gegaan. We hebben in totaal 4 sessies gehad en het eindresultaat was bereikt. Ik voel me weer helemaal verliefd, we communiceren weer en hebben een goede verstandhouding. We hebben niet meer snel last van overmatig geruzie en gaan geen overhaaste beslissingen trekken. We zijn heel blij met de relatietherapie, en hadden het niet anders gewilt!

Voor meer informatie over relatietherapie van Psychologisch Bureau Prent en andere diensten die Psychologisch Bureau Prent  bied kunt u terecht op de website.

Comments are closed.