Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Mango Shop of Zalando? Ervaringen en Reviews!

Kleding bestellen bij Mango Shop en Zalando – mijn ervaring

Afgelopen weekend viel mij op dat Zalando ook kleding van de Mango Shop verkoopt. Mijn ervaringen met de Mango Shop Online zijn over het algemeen goed te noemen, maar ik stond versteld van het grote aanbod bij Zalando. Ook ontvangen de verzendkosten, levertijden en voorwaarden bij Zalando in verschillende recensies en reviews altijd goede beoordelingen. Zelf kijk ik vaak op sites als Reviewspot.nl om goede beoordelingen te lezen. Deze review bevat de belangrijkste argumenten om kleding uit de Mango Shop bij Zalando te bestellen. mango shop

Zalando

Zalando is een online winkel met een groot aanbod in schoenen, kleding en mode-accessoires. Zalando onderscheidt zich van andere webwinkels zoals Mango Shop Online, doordat ze veel verschillende merken in de webshop verkopen. Zalando wordt daarom ook wel een “shop-in-shop” genoemd. Dit is een groot voordeel voor de klant, omdat deze daarom niet gebonden is aan de webshop van het merk zelf en verschillende producten en merken kan vergelijken. De grootste voordelen van Zalando die zorgen voor de goede beoordelingen worden hieronder uiteen gezet. zalando

Assortiment

Zoals ik hierboven al noemde heeft Zalando een breed assortiment aan schoenen en overige modeartikelen. Bij Zalando zijn verschillende merken te vinden, waardoor ze afwijken van overige online shops zoals de Mango Shop Online. Hierdoor kunnen klanten verschillende merken vergelijken en via één shop bestellen. Daarnaast verkoopt Zalando ook exclusieve merken die in de normale retail moeilijk te vinden zijn, zoals Beverly Fieldman of Apepazza.

Wat me daarnaast opvalt zijn de prijzen van de producten. Wanneer we enkel de prijzen van het merk Mango vergelijken, zit Zalando vaak onder de prijs van de Mango Shop. Hier zijn online ook wat klachten van klanten over te vinden, die zich negatief uitlaten in reviews en online recensies over het prijsverschil. Het argument dat Mango Shop de goedkoopste zou moeten zijn wordt vaak aangehaald en als onprettig ervaren.

Levertijd en verzendkosten

Een ander voordeel van bestellen bij Zalando is de grote voorraad en vele magazijnen in Europa (veelal in Duitsland). Omdat de Mango Shop kleiner is, duurt het verzenden vaak langer. Verschillende reviews en beoordelingen zijn erg te spreken over de levertijd van Zalando; de bestelde producten zijn vaak binnen een paar dagen in huis. Ook is het mogelijk om de bestelde producten op het werk of bij een servicepoint van PostNL te laten bezorgen, waardoor de klant niet thuis op de bestelling hoeft te wachten. Bij de Mango Shop Online zijn de ervaringen verdeeld. Sommige producten worden snel thuis bezorgd, terwijl andere producten of grotere bestellingen vaak lang op zich laten wachten.

Klantenservice en voorwaarden

De voorwaarden van Zalando krijgen veel zeer goede beoordelingen. De verzendkosten zijn gratis en daarnaast heeft de klant 100 dagen retourrecht. Ook de eventuele retourkosten worden door Zalando betaald. De Mango Shop Online gooit minder hoge ogen en krijgt lagere beoordelingen op het gebied van verzendkosten en retourkosten; deze kosten komen namelijk te liggen bij de klant. Dat zie je ook op sites als Reviewspot.nl.

Deze review laat zien dat het bestellen bij Zalando zeker voordelen heeft. Met name het grote assortiment met verschillende merken, de snelle levertijden en uitstekende voorwaarden zorgen voor goede ervaringen en beoordelingen voor Zalando.

Comments are closed.