Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Luxe glamping in Frankrijk

Afgelopen jaar ben ik samen met mijn vrouw voor het eerst naar een glamping in Frankrijk geweest. Met mijn gezin ga ik jaarlijks minimaal twee keer op vakantie, gezien het feit dat ik heel erg van de zon hou. Dit jaar was Frankrijk aan de beurt, een land waar veel cultuur en monumentale bezichtigingen te vinden zijn. Een unieke ervaring, en voor ons is Frankrijk een land waar wij zeker vaker naartoe gaan.

Een nieuwe ervaring

Voor ons gezin was de glamping een unieke ervaring. Een glamping is een camping, maar dan voorzien van alle luxe. Zo hebben wij een geheel ingerichte safaritent gehuurd, waarin alles al gemeubileerd was. Op deze manier lijkt het alsof je verblijft in een hotel, maar ondertussen ben je toch aan het kamperen. Voor mijn gezin een hele unieke ervaring, gezien het feit dat wij normaliter verblijven in een hotel. Het was dus iets unieks, en helemaal voor de kinderen. Bovendien zijn er in Frankrijk meerdere glampings te vinden, en een glamping kan ik u dus zeker aanraden.

Wilt u ook naar glampings Frankrijk? Klik dan op de linkjes in dit bovenstaande blog voor meer informatie hierover. Huur gemakkelijk één van de luxe safaritenten en geniet samen met uw gezin van een heerlijke vakantie.

 

Comments are closed.