Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Loopbaanadvies is voor iedereen

Je hebt er al vaak over gehoord en misschien vraag je je soms af of het iets voor jou is, loopbaanadvies. Het klinkt als iets voor de elite of voor mensen met een werkgever die een loopbaanadviestraject inzet voor haar medewerkers. Een witteboordenonderneming voor mensen met geld. Niets is minder waar. Loopbaanadvies is er voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken in het zoeken naar werk, het zoeken naar een geschikt vak of bij het opstarten van een eigen onderneming. Het is een ingewikkelde wereld dus waarom zou je die hulp niet inschakelen? Gebleken is dat mensen die beter zicht op zichzelf en de arbeidsmarkt hebben sneller hun doel bereiken. En werk is belangrijk. Het geeft je naast financiƫle zekerheid ook een sociale status of een sociaal doel.

Wat is loopbaanadvies

Loopbaanadvies, of loopbaan coaching of loopbaanbegeleiding zijn allemaal termen die eigenlijk hetzelfde behelzen. De woorden hebben een verschillende lading maar uiteindelijk is het doel van de adviseur of coach of begeleider hetzelfde: jou zo snel mogelijk op het goede pad zetten. Denk nu niet dat het voor je gedaan wordt. Nee, je moet zelf aan de bak, dus eigenlijk zet je jezelf in de goede richting. De ondersteuning hierbij is van belang om ervoor te zorgen dat je voldoende diepgaand naar jezelf, je wensen en je mogelijkheden kijkt. Het is dan fijn om daar een objectief iemand bij te hebben die er niet voor schroomt om je de waarheid te laten ervaren. Zelfkennis is immers de sleutel tot alles wat in het leven belangrijk is.

Nieuwsgierig geworden naar loopbaanadvies

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat loopbaanadvies voor jou specifieke situatie kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met loopbaanadvies Zwolle. Zij hebben veel ervaring en kunnen je precies vertellen wat zij voor jou kunnen doen, wat het kost en hoeveel tijd een traject in beslag neemt. Doe er je voordeel mee, het betaald zich gegarandeerd terug!

loopbaanadvies

Comments are closed.