Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Loopbaanadvies bij de wondere wereld van werk zoeken

Veel mensen denken te weten hoe ze het best aan ander werk kunnen komen en in sommige gevallen blijkt dat ook daadwerkelijk het geval te zijn. Maar laten we reëel zijn, hoe vaak in je leven verander je nou van baan? Twee keer, tien keer? Kun je dan spreken van voldoende of afdoende kennis en competenties op dit gebied? En ben je continu op de hoogte gebleven van de veranderingen op de arbeidsmarkt? Bedrijven vinden steeds andere methoden om sollicitatieprocedures invulling te geven. Ben jij inhoudelijk op de hoogt hiervan? Een enkeling misschien maar de meeste mensen zijn daar helemaal niet mee bezig geweest. Logisch, je hebt wel meer aan je hoofd naast je werk. Daarbij is solliciteren één ding, maar hoe kom je erachter wat je precies wilt en of je hiervoor geschikt bent. En als je dat weet doemt de vraag op of je voldoende helder hebt wat jouw unieke kwaliteiten zijn die je onderscheiden van de rest? Waar zet je op in? Loopbaanadvies is dan meer dan welkom.

Maak jezelf aantrekkelijk voor de arbeidsmarkt

Het is geen brevet van onvermogen om loopbaanadvies in te schakelen. Het is eerder een teken van goed te weten waar je mee bezig bent want het oerwoud dat arbeidsmarkt heet, is voor velen onontgonnen gebied. Loopbaanadvies Zwolle heeft dan ook tot doel om samen met jou stukje bij beetje dat terrein te ontginnen. Hoe meer je over jezelf weet des te beter lukt het jezelf te verkopen in sollicitatieprocedures. Loopbaanadvies Zwolle zoomt in vanuit jouw specifieke persoonlijkheid, vermogen en kunde. Maatwerk is onontbeerlijk aangezien het om jou gaat.

Wacht niet langer; neem contact op voor maatwerk loopbaanadvies!

Mocht nu je interesse in loopbaanadvies gewekt zijn, schroom dan niet om eens vrijblijvend contact op te nemen met loopbaanadvies Zwolle. Leg je oor te luister en beslis of je het voordeel van een stuk coaching wenst. Ik zou willen zeggen: gun jezelf het beste!

loopbaanadvies

Comments are closed.