Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Loodgieter voor verstopping in Enschede

Katrin Hoffmann is loodgieter in Enschede voor verstopping een van de eerste uur gratis download vrijwilligers. Ze was al in de Harburg Exchange ring, maar het concept van de vrije winkels buiten de ring swappen. In de Exchange is ring gewoon gewoon verhandeld in de gratis te downloaden helemaal niet. Er wordt alleen geleverd en pakte. Het coderingsprogramma verwacht geen terugkeer, de werknemer moet geen geweten, als hij alleen neemt. “Niettemin, we hebben opgericht onze Club van de ring uitwisseling uit”, zegt Katrin Hofmann. “Organiseerden we eerst tweemaal voor vrije markten in het gemeentehuis in het jaar.”

Vervolgens geopend in 2009, de eerste vrije winkel – en was zo succesvol dat hij zichzelf zou raken: het verkeer last van de buren, het ontslag gevolgd. Sinds 2011 thuis de gratis winkels in veld. De winkel in de Nobleestraße ontwikkeld door media-georiënteerde bieden steeds meer kleine district leeszaal met een klein. Surfen op het Internet en gedrukte documenten kunnen er ook. U moet het papier zelf brengen.

Naast Katrin Hofmann zijn Waltraud Brock Brce en Brit Frenzel net zo assistenten in de winkel. Ze zijn voor jaren en hebben kunnen passeren langs veel te veel ongebruikelijke stukken hier dagelijks: “voor enige tijd we hadden vele toilet kommen – en niet gebruikt”, Waltraud Brock Brce zegt.

Comments are closed.