Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Leren omgaan met agressie tijdens uw werk

Wilt u graag leren hoe u om moet gaan met agressie op de werkvloer, dan raad ik u aan om eens te kijken wat onze partner voor u kan betekenen. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van agressietrainingen. Deze training geeft u de mogelijkheid om signalen van een agressief persoon snel en vakkundig te ontvangen, voordat het uitloopt op een vervelende situatie. Omgaan met agressie wordt doorgaans op een interactieve wijze aan u bijgebracht, zodat u daadwerkelijk kunt oefenen in een soort van rollenspel.

Individuele training of groepstraining?

Wenst u echter niet in een groepstraining deel te nemen, dan is het natuurlijk mogelijk om een individuele training te volgen. Dit heeft als resultaat dat er bij u zelf dieper op uw ervaringen kan worden ingegaan. Daarbij worden situaties besproken die u eerder onrustig gemaakt hebben. Leren omgaan met agressie op de werkvloer is zo gemakkelijk nog niet. Daarom raden wij ten zeerste aan om een training bij onze partner te volgen.

Ook leren omgaan met agressie?

Meer weten over de agressietraining en of een individuele training beter bij u past dan een groepstraining? Tijdens een intakegesprek wordt beoordeeld voor welke training u in aanmerking komt! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Comments are closed.