Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Leer goed gitaar spelen met gitaarles

Vind je muziek maken leuk maar is er nooit tijd geweest om er iets mee te doen? Gaat je hart sneller kloppen als je mensen ziet en hoort spelen op een instrument? Wil je een veelzijdig instrument bespelen en heb je tijd en zin om te investeren? Dan is gitaarles een goede keuze. Natuurlijk had je dat zelf ook al bedacht. Want je kan met een gitaar alle kanten op. Je kan er natuurlijk voor kiezen om jezelf te begeleiden bij het zingen. Je kan melodieën of akkoorden spelen. Elke stijl leent zich voor de gitaar. Ook samen spelen is hartstikke leuk om te doen. Maar wat jouw voorkeur ook heeft; zorg ervoor dat je gitaarspelen goed aanleert!

Leer gitaarspelen maar doe het goed!

Om het beste uit je instrument en jezelf te halen heb je een goede leerschool nodig. Misschien denk je gitaarspelen online te kunnen leren. Youtube geeft legio mogelijkheden daartoe. Maar via die weg is er nooit iemand die jou corrigeert, niemand die je motiveert en niemand om mee samen te spelen. Er is geen stok achter de deur en geloof me; hoe leuk het ook is, soms heb je gewoon even geen zin. Vaak loopt zoiets uit op het helemaal niet meer spelen. Einde droom. Of het aanleren van één verkeerde houding kan blessures tot gevolg hebben en is niet goed voor je gitaarspel. Een echte leraar laat het niet gebeuren. En een gitaar is veelzijdig maar dat betekent ook dat veel oefenen op de juiste manier nodig is om het plezier te waarborgen.

Geen half werk bij gitaarles Breda

Zie je het zitten om gitaar goed te leren spelen? Wil je tijd maken voor het oefenen thuis en lijkt het je leuk om iemand naast je te hebben die jou de ins en outs kan leren? Ga dan voor echte gitaarles! Gitaarles Breda vindt het leuk jong en oud te begeleiden in het leerproces. Met veel plezier brengen ze jou de kneepjes van het vak bij. Neem contact met ze op en hoor wat ze jou kunnen bieden.

gitaarles Breda

Comments are closed.