Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

LED tl-verlichting voor ieder doel

Op zoek naar een nieuw en verfrissend LED tl-licht waar iedereen er goed uitziet? Waar het fletse en gelige  licht vrouwen niet tot waanzin drijft en ook zij comfortabel voelen en zich zo kunnen presenteren? Of bent u op zoek naar een nieuw tl-licht waarmee u reclame kunt verlichten in meerdere kleuren of de gangpaden van uw winkel van licht kunt voorzien? Of bent u wel op zoek voor uw winkel, maar wilt u uw groenten en fruit er nog aantrekkelijker uit laten zien? Wat uw motivatie ook is, de specialisten van Meter Online kunnen u uitstekend helpen in het vinden van de juiste LED tl verlichting, voor de juiste gelegenheid en de juiste prijs.

Nieuwe opties voor LED lt-verlichting

  • Enkelzijdige verlichting; beschikt over één SMD LED-strip waardoor er geen licht verloren zal gaan. Deze toepassing is uitermate geschikt voor kantoren en magazijnen.
  • Enkelzijdige LED-tl Hoogte>5 meter – lichtworp van 70 graden, wat deze geschikt maakt voor het verlichten van gangpaden tussen stellingen.
  • Tweezijdig LEd-til: heeft aan beide zijden een SMD LED-strip, geschikt voor reclameverlichting en vrijhangende armaturen.
  • Dimbare LED tl-verlichting: dimbaar van 5-100%, instellen van kleurtemperatuur 3000-6500 Kelvin en te bedienen via afstandbediening of applicatie op smartphone.
  • V-vorm LED-til: heeft een lichtworp van 220 graden, geschikt om te worden geplaatst in IP65 armaturen in parkeergarages, maakt gebruik van eventueel in de armatuur aanwezige spiegeloptieken.
  • Noodverlichting LED-tl verlichting: zal tijdens een stroomuitval 2-4 uur onafhankelijk blijven branden door de meegeleverde accu.
  •  LED-tl voor vleeswaarden: ontwikkeld op vleeswaren zo aan te lichten dat deze zo aantrekkelijk mogelijk worden, bijvoorbeeld door extra rood licht.
  • LED-tl voor voedingsmiddelen: speciaal ontwikkeld licht om verse voedingsmiddelen aan te lichten door middel van een speciaal gebruikt filter.

Neem contact op met de specialisten van Meter Online om vandaag nog te zien wat zij voor u kunnen betekenen!

Comments are closed.