Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

last van tocht in huis?

Wordt het maar niet warm bij u in huis en heeft u ook last van tocht? Dan is het probleem vaak dat uw woning niet goed geïsoleerd is. Een goede isolatie is heel belangrijk, u zult namelijk veel gaan besparen op uw energierekening doordat u minder veel hoeft te stoken. Als u last van tocht heeft in huis, dan is dat vaak een teken dat uw kruipruimte niet goed of helemaal niet geïsoleerd is. Als u uw kruipruimte laat isoleren, dan is wordt tocht in huis snel verholpen. Denkt u ook aan de kieren onder de deuren en langs de ramen. Daar kan ook veel tocht door heen komen. Dit kunt u gemakkelijk tegen gaan door uw kieren te voorzien van tochtstrips.

Advies over isolatie

Zit u altijd met een dikke trui aan in huis en wilt u graag advies over isolatie ontvangen? Er zijn veel mogelijkheden om de warmte die u stookt langer binnen te houden. U zult merken dat uw energierekening minder hoog is. U kunt namelijk uw kachel minder hoog zetten, de warmte blijft toch lekker in huis. Er zijn verschillende soorten van isolatie mogelijkheden. U kunt denken aan spouwmuur-, dak-, vloer-, gevel- en kruipruimte isolatie. Al deze vormen van isolatie kunnen uw huis goed beschermen tegen de kou van buiten en houden de warmte bij u in huis. het is een investering maar het verdiend zich weer terug.

Dakisolatie

De warmte die u stookt, stijgt naar boven. Als u uw dak niet heeft geïsoleerd, kan deze warmte ontsnappen door uw dak. Laat u uw dak isoleren, dan zult u gaan ervaren dat de warmte die u stookt ook daadwerkelijk binnen blijft. Het is een investering maar u verdient het wel weer terug. Tevens stijgt de waarde van uw huis als u uw huis laat isoleren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bron: Isolatie Kwieq

Comments are closed.