Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Laat uw schuifdeuren repareren door ROMASS Business

Zijn uw schuifdeuren toe aan een reparatie en bent u op zoek naar een monteur? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. ROMASS Business staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om zo snel mogelijk uw schuifdeur te repareren. Hierdoor kunnen de defecte schuifdeuren geen vervelende gevolgen met zich meebrengen en kunt u verder gaan met uw bedrijfsprocessen zonder dat de schuifdeuren tijdelijk niet operationeel zijn. Onze monteurs zijn door heel Nederland bereikbaar waardoor er bij spoedstoringen ze binnen 2 uur ter plekke zijn. Bedrijven die een serviceovereenkomst hebben bij ROMASS Business kunnen gebruik maken van onze spoedstoringdienst.

Waarom een serviceovereenkomst?

Ten eerste kan een bedrijf die een serviceovereenkomst heeft afgesloten bij ROMASS Business gebruik maken van onze spoedstoringdienst. Hierdoor kunnen de monteurs indien nodig meteen vertrekken en is uw schuifdeur binnen 2 uur gerepareerd. Daarnaast is het wettelijk verplicht als bedrijf zijnde om uw schuifdeuren te onderhouden en te keuren. Met de serviceovereenkomst wordt dit jaarlijks gedaan door ROMASS Business. Ook is het kostenbesparend, want door de schuifdeuren regelmatig te onderhouden en keuren wordt de levensduur van de schuifdeuren verlengd. Dit zorgt ervoor dat de hoge kosten van storingen en het vervangen van de onderdelen vermeden kunnen worden. Ten slotte zorgt een serviceovereenkomst ervoor om gevaarlijke situaties te voorkomen. Doordat een schuifdeur werkt naar behoren en de kans niet bestaat dat iemand tussen de deur komt te zitten. Daarnaast om de veiligheid te waarborgen zijn alle monteurs van ROMASS Business VCA- gecertificeerd, waardoor ze tijdens de reparatie aan de schuifdeur een veilige werkomgeving kunnen creƫren voor zowel zichzelf als voor de klant.

Monteur inschakelen

Heeft u een professionele monteur nodig bij de reparatie van uw schuifdeur? Aarzel dan niet en neem contact op met ROMASS Business. U kunt snel en eenvoudig een aanvraag inplannen op onze website. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u gemakkelijk een aanvraag in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakt afspraak krijgt u een bevestiging binnen via de mail. Ten slotte zal de monteur op de afgesproken datum langskomen om uw schuifdeur te repareren.

Meer informatie over het repareren van uw schuifdeuren kunt u terugvinden op onze website of neem telefonisch contact op 085-0290622.

Comments are closed.