Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Laat uw goederen verpakken door Packstore

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt om uw goederen op een professionele en snelle manier te laten verpakken? Hiervoor bent u bij Packstore aan het juiste adres. Dit bedrijf is de specialist als het gaat om het verpakken, inpakken en ompakken van uw goederen. Daarnaast houdt het bedrijf zich ook heel erg bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen en bieden ze mensen ze de kans om zich verder te ontwikkelen.

Packstore

Naast dat u bij Packstore terecht kunt voor het verpakken van allerlei goederen bent u hier ook aan het juiste adres voor een aantal andere diensten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld ook terecht als u op zoek bent naar een bedrijf die het transport voor u uit handen kan nemen. Het bedrijf kan namelijk ook zorg dragen voor het transport van uw goederen. Bovendien kunt u hier ook terecht om uw goederen te laten opslaan.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u graag meer te weten komen over Packstore en de sociale werkplaats in Amsterdam? Klik dan hier. Hier kunt u rustig bekijken waar het bedrijf u mee zou kunnen helpen en hoe het bedrijf zich inzet voor de maatschappij. Via de website heeft u ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen.

 

 

Comments are closed.