Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Kunstgras Rijssen niet gevaarlijk

Daar waar de afgelopen tijd veel werd gespeculeerd over het al dan niet gevaarlijk zijn van het kunstgras in Rijssen van de voetbalvelden, is uit onderzoek gebleken dat de rubberkorrels die in het kunstgras in Rijssen zitten niet schadelijk is voor de gezondheid van de spelers op het veld. Het rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft een uitgebreid onderzoek verricht en is tot de conclusie gekomen dat het niet gevaarlijk is om op de kunstgrasvelden in onder andere Rijssen te sporten. De rubberen korrels zouden gemaakt zijn van gemalen autobanden en hier zouden stoffen in zitten die kankerverwekkend konden zijn.

Er waren een aantal clubs uit Rijssen die weigerden nog langer op kunstgras te spelen zolang de gezondheid van hun spelers in gevaar was. Volgens de wetenschappers die het onderzoek hebben verricht is er geen enkele reden om je nog langer zorgen te maken over de gezondheid, want de rubberen korrels op de kunstgrasvelden in Rijssen schijnen totaal ongevaarlijk. Het gaat om dusdanige kleine hoeveelheden dat het absoluut niet gevaarlijk kan zijn op het kunstgras te voetballen.

Vanaf volgende week zal er dus  in Rijssen gewoon weer op de kunstgrasvelden gevoetbald worden en kunnen de clubs hun normale speelprogramma weer oppakken.

Kunstgras Rijssen nodig?

Bent u woonachtig in Rijssen en op zoek naar goed kunstgras? Dan bent u bij ons hiervoor aan het juiste adres! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het laten aanleggen van kunstgras in Rijssen neemt graag alle mogelijkheden met u door met betrekking tot de juiste grasmat. Als u besluit om kunstgras te gaan leggen in Rijssen kunt u verschillende soorten en maten kunstgras uitkiezen. Het wil niet altijd zeggen dat duur kunstgras persé heel goed is, maar als je kwaliteit wil betaal je vaak wel iets meer dan gemiddeld.

Het laten aanleggen van kunstgras in Rijssen kost dan misschien wat, maar het heeft zeker ook een paar grote voordelen. Zo is het gras bijzonder onderhoudsvriendelijk en je hoeft er eigenlijk niets aan te doen. Daar waar je echt gras moet snoeien, inzaaien en goed moet onderhouden, hoef je dit bij kunstgras allemaal niet te doen. En ondanks dit alles kun je ook nog eens jarenlang genieten van je schitterende kunstgrasmat in Rijssen. Wilt u graag meer informatie over de grasmatten of wilt u eens een vrijblijvende afspraak maken om uw wensen en behoeften door te nemen? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op via de gegevens op de website of kom langs bij onze vestiging.

Comments are closed.