Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Kroonluchter in winkel

Voor mijn winkel ben ik op zoek gegaan naar een antieke kroonluchter (kronleuchter antik) die helemaal in de stijl van mijn winkel past. Zelf verkoop ik namelijk al een aantal jaren antieke spullen en een antieke kroonluchter past dan perfect in mijn winkel om het volledige plaatje voor de klant compleet te maken. Het vinden van de juiste kroonluchter was echter geen gemakkelijke taak en om deze reden ben ik gaan zoeken op het internet naar een specialist met een enorm groot assortiment waaruit ik vervolgens een antieke kroonluchter zou kunnen kiezen.

De ideale kroonluchter gevonden

Al snel kwam ik terecht op de website van de specialist genaamd Kroonluchteratelier de Rode Hoeve! Deze specialist had een kleine greep uit hun collectie online gezet op hun website, maar daarnaast stond er al duidelijk vermeld dat niet alle kroonluchters op hun website vermeldt stonden. Om deze reden besloot ik naar de specialist te gaan, om hier de rest van hun collectie te bekijken! Al gauw vond ik de ideale antieke kroonluchter voor mijn winkel!

Kroonluchter kopen

Wilt u ook een kroonluchter (kronleuchter) kopen bij de specialist genaamd Kroonluchteratelier de Rode Hoeve? Bezoek dan de website van de specialist en bekijk een klein deel van hun collectie online!

Comments are closed.