Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Koop onderdelen en vervang uw iPhone scherm!

Bent u handig met het vervangen van onderdelen zoals schermpjes voor de iPhone? En repareert u wel eens de iPhone van vrienden, familie of kennissen? Dan koopt u vast regelmatig onderdelen voor de iPhone. Lees dan eens verder, want een grote webshop in iPhone Onderdelen biedt een reparateursaccount aan, en misschien is dat wel iets voor u. Zo kan u nog gemakkelijker scherm iPhone 5 vervangen.

iPhone Onderdelen met reparateursaccount

Bij de webshop kunt u verschillende onderdelen voor verschillende iPhones bestellen. Zo hebben ze in het assortiment onderdelen voor de iPhone 4, iPhone 4s en de iPhone 5. En dat is prettig. Want als u de onderdelen voor verschillende iPhones vervangt kunt u alles bij één webshop bestellen.
Ze bieden diverse onderdelen zoals schermpjes, accu’s, achterkantjes maar ook het gereedschap wat je nodig hebt om de vervanging te kunnen uitvoeren.

Wat is een reparateursaccount?

Met dit account kunt u gemakkelijker grotere aantallen bestellen tegen een scherpere prijs. En de webshop levert snel. Als u voor 19:00 bestelt dan heeft u de onderdelen al de volgende dag in huis en kunt u aan de slag. Ideaal dus! Zo kan u uw beloftes waarmaken en zijn de iPhones weer snel aan de praat. Meer weten?Bezoek de site iPhone 4s glas vervangen.

Comments are closed.