Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Koerier gezocht in Oldenzaal

Ons bedrijf is op zoek naar een professionele koerier in de omgeving van Oldenzaal die zorg kan dragen over onze bestellingen. Het gaat hier om een functie van 20 – 30 uur per week. De koerier dient uit de omgeving van Oldenzaal de komen, zodat hij of zij snel op de plaats van bestemming kan zijn. De ritten zullen worden gereden met onze eigen bestelwagens. Voor deze koeriersfunctie in Oldenzaal is enkel een rijbewijs B nodig en heeft u minimaal 2 jaar rijervaring nodig om deze functie te kunnen beoefenen.

Als koerier in Oldenzaal heb je een grote verantwoordelijkheid als het gaat om het waarborgen van de kwaliteit van onze leveringen en bestellingen. Je werkt elke dag zelfstandig en we verwachten dan ook een 100% inzet tijdens je werkzaamheden. De ritten kunnen plaatsvinden door heel Nederland en zo af en toe moet je ook ritten naar het buitenland rijden. We verwachten dan ook dat je goed op de hoogte bent van de huidige Europese verkeersregels.

Heb je meer vragen over deze functie of ben je geïnteresseerd? Neem dan nu contact met ons op via de website of stuur een e-mailbericht. Wellicht ben jij straks de nieuwe koerier in Oldenzaal die vol trots in onze bestelwagens rondrijdt!

Comments are closed.