Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Kickboksen, iets voor u?

Tegenwoordig beginnen steeds meer mensen met een sport. Maar sommige mensen weten nog niet zo goed welke sport er goed bij hen past. Vooral als u een druk leven leidt is het vaak prettig om alles even eruit te sporten. U kunt bijvoorbeeld denken aan fitnessen, fietsen, zumba, maar wat dacht u van kickboksen? U kunt bijvoorbeeld kickboksen bij The Colosseum. Veel mensen denken dat kickboksen alleen iets is voor ‘stoere’ en ‘grote’ mannen, maar dat beeld is compleet veranderd. Tegenwoordig doen ook veel vrouwen van diverse leeftijden aan kickboks. Wellicht iets voor u?! 

The Colosseum

The Colosseum is een sportacademie gespecialiseerd in, uiteraard, kickboksen. Ze streven er naar om de toegankelijkheid voor kickboks te vergroten. Dit doen zij bijvoorbeeld door een lage drempel te creëeren, waardoor het voor een beginner ook toegankelijk wordt. Maar ook wedstrijdsporters van een hoger niveau zijn welkom bij The Colosseum. Ook zij krijgen de begeleiding op het juiste niveau.

Kickboksen in Utrecht

Wilt u kickboksen in Utrecht? Dan bent u aan het juiste adres bij The Colosseum! Bent u geïnteresseerd? Dan kunt u een keer gratis een proefles volgen bij The Colosseum. Voor meer informatie kunt u ook de website bekijken. Hier vindt u tevens de contact- en adresgegevens.

Comments are closed.