Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Kickboksen dames is in Utrecht!

Kickboksen dames is heel erg populair aan het worden. Dit gebeurd vooral in Utrecht. Het is er super, want mij vrouw heeft laatst een proefles gevolgd en dat vond ze helemaal geweldig! Dat is iets wat zij heel erg wil blijven doen, nadat ze dus één les heeft gevolgd.

Geweldige ervaring

Het was voor mijn vrouw een geweldige ervaring om een keer een proefles te volgen en ze adviseert iedereen dan ook om dit ook eens te gaan doen. Mijn vrouw wist van te voren niet goed wat ze kon verwachten. Dit komt omdat de buurvrouw ook al eens zo’n proefles had gevolgd en ondanks dat ze het helemaal niks leek vond ze het helemaal geweldig en is ze nu helemaal fan geworden van de kickboks sport voor dames. Ze vindt het geweldig en heeft mijn vrouw dus ook overgehaald.

Kickboxen Utrecht

Bij jij een man of vrouw, dik of dun, jong of oud, ervaren of een nieuweling vanaf nu kan iedereen bij ons een gratis proefles volgen. Ook voor de dames onder ons stellen wij ons dus graag open om eens een kickboks proefles te nemen. Na één proefles zul je merken wat de sport kickboksen eigenlijk inhoudt en wat voor een energie en gevoel het je geeft.

Comments are closed.