Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Kasten op maat gemaakt

Kasten op maat gemaakt zijn ideaal wanneer je weinig ruimte hebt. Dit probleem had mijn broer omdat hij een nieuw huis had gekocht en hierin samen met zijn hond in ging wonen. Hij wou alleen voor zijn een een mooi hoekje maken in plaats van zo’n ‘lelijke’ bench in een kamer.

Erg handig

Mijn broer had laatst dus een nieuw huis gekocht in het centrum van de grootste en mooiste stad van het oosten. Daar heeft op op 23 hoog zijn eerste huis of appartement, hoe je het ook wilt noemen, gekocht. Alleen toen hij erin ging wonen was er onder de trap plek over voor zijn hond. Toen hij hier de juiste bench voor ging zoeken vond hij alleen niet één in de juiste maat. Deze bleek onvindbaar te zijn. Daarom ging mijn broer opzoek naar een kast op maat.

Kast op maat maken

Tegenwoordig kun je namelijk ook je een kast op maat laten maken via een online platform. Mijn broer heeft daar een offerte aangevraagd en twee weken later stond zijn ideale bench al in de kamer. Het leek op een hele mooie kast en zo had hij het ook gekocht. Heeft u ook interesse? Klik dan op de kop van deze alinea en lees meer over kasten op maat.

Comments are closed.