Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Kast steigerhout

Wil men een kast van steigerhout? In dat geval kan men terecht bij ons om een kast steigerhout te bestellen. Daar zijn alle verschillende versies van houten industriële kasten te vinden. Denk daarbij aan bakkerskasten, schoenenkasten, boekenkasten, opbergkasten en TV meubels. Dergelijke producten zijn een knap staaltje vakmanschap aangezien men elk product met de hand heeft gemaakt. Ons gehele assortiment is handgemaakt en komt uit India. Hierdoor heb je topkwaliteit industriële meubels van steigerhout in huis tegen een aantrekkelijke prijs.

Verder passen dergelijke houten kasten in een landelijke of urban setting. Men kan hiermee het interieur op eenvoudige wijze een nieuwe impuls geven en meer uitstraling geven. Er zijn vele verschillende formaten waar men uit kan kiezen waaronder de optie is geschaard om zelf de afmetingen te bepalen en het allemaal op maat te laten maken. Als men dus een unieke robuuste kast van steigerhout wil kan men hier alles vinden wat men zoekt.

Steigerhouten kasten en overige meubels

Het is bij ons mogelijk om diverse steigerhouten kasten en alle overige soort meubels te bestellen. Er zijn verschillende uitvoeringen te herkennen binnen dezelfde stijl. Hierdoor is het mogelijk om verscheidene industriële meubelstukken van hout met elkaar te combineren zonder dat dat met de stijl vloekt. Zo is het mogelijk om een boekenkast van steigerhout tezamen met een robuuste salontafel te nemen die tevens bestaat uit dezelfde metalen buizenconstructie. Hierin zijn verschillende opties mogelijk waarbij men de houten kast met een verrijdbare tafel mixt of juist met een simplistische vierkante. Ook zijn er schoenenkasten van steigerhout waarin twee plateaus zijn ingebouwd. Zo heeft men drie niveau om schoenen op te plaatsen. Zo kan men een kast steigerhout met meerdere producten in een woning neerzetten.

Plaats een bestelling voor een kast

Als men graag zo’n kast gemaakt van robuust steigerhout in huis wil hebben kan men daarvoor een bestelling plaatsen. Het bestellen van zo’n steigerhouten opbergkast en alle andere kasten is gratis wat betreft verzending en snel qua levering.

Comments are closed.