Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Juridisch advies voor weinig

In hele vervelende situaties kan het wel eens voorkomen dat je Juridisch advies nodig hebt. Bijvoorbeeld bij een scheiding, bij overlijden, bij problemen met de buren of problemen op het werk(bijvoorbeeld ontslag bij ziekte). Het is ontzettend vervelend als sommige zaken jouw kennis te boven gaan maar je er toch veel vanaf moet weten omdat de situatie nou eenmaal zo is. 

Juridisch advies van Juranet

Bij Juranet kun je gemakkelijk met je vragen terecht, je betaald geen torenhoge rekeningen als je contact opneemt en het uurloon van de advocaat hoef je ook niet te betalen. Je kunt gemakkelijk online je vraag met alle bijlagen indienen. Dan krijg je binnen 24 uur een juridisch advies dat is gemaakt door een Junior Juridisch adviseur. Het word ten alle tijden nog gecontroleerd door een senior Juridisch adviseur. 

De Juridisch medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd op hun eigen gebied waardoor je altijd op maat een advies krijgt. Het advies word zwart op wit terug gestuurd zodat je er altijd op terug kunt vallen. Binnen 24 uur heb je uitgebreid juridisch advies op gebied van jouw vraag en hiermee kun je weer verder.

Voor een bedrag van 37,50 euro, dat je betaald via IDEAL heb je binnen 24 uur een uitgebreid juridisch antwoord 

Comments are closed.