Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Jonger met botox en fillers

Aan de ene kant wordt gezegd dat je jezelf moet zijn en dat je je niet veel moet aantrekken van wat de omgeving van je vindt en dat is natuurlijk ook zo. Aan de anderen kant vinden mensen het echter belangrijk dat ze status hebben bij dezelfde mensen. De inhoud van deze status verschilt wel per persoon en wordt bepaald door wat iemand denkt wat zijn omgeving goed vindt, waardoor mensen er graag uit willen zien en gedragen naar hoe hij of zij denkt dat de omgeving hem of haar wil zien.

Een van de meest voorkomende gedachtes over hoe je moet zijn, die in de maatschappij worden uitgedragen is dat mensen er goed uit moeten zien. Als gevolg hebben mensen die wat minder goed bij dat beeld passen, minder kans op bepaalde functies in hun carrière. Want als er geen verschil is tussen twee sollicitanten wordt er vaak gekozen voor degene die het beste aansluit bij wat de beoordelaar mooi vindt. Daardoor hebben jonge en mooie mensen meer kans op het krijgen van bepaalde functies als mensen die wat minder van die eigenschappen hebben. Jonge mensen hebben daardoor meer mogelijkheden in hun carrière dan mensen die wat minder hebben van die eigenschappen.

Het is daarom erg belangrijk om er goed uit te zien omdat je dan meer mogelijkheden hebt in je carrière. Voor veel mensen is dat dan ook de reden waarom ze er goed uit willen zien. Dit is dan ook de reden waarom veel vrouwen en mannen een plastisch chirurgische behandeling hebben laten doen. Zo komt het dat best veel vrouwen een botox en fillers behandelingen doen, zoals bijvoorbeeld fillers in wangen of botox in lippen. Fillers en botox kunnen voor heel veel dingen worden gebruikt, maar worden het meest gebruikt voor het glad maken van rimpels.

Comments are closed.