Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Jacuzzi kopen in de tuin voor bij u thuis

Zou je betalen jacuzzi kopen in de tuin het ticket naar de tentoonstelling gevangene gedwongen om een vriend te wonen ? Men zit in het publiek om hem te zien commando springen in het midden van het applaus en gelach , wetende zo bijdragen aan het geluk van de persoon die het gebruikt , voor altijd jacuzzi ontneemt hem elke vrijheid ? Wel, waar instellingen terughoudend zijn om vooruitgang en rechtvaardigheid omarmen hinkt op de naleving van de weinige gevestigde beginselen te waarborgen , kunnen dierenliefhebbers direct bijdragen aan de oorzaak van de bevrijding van de gevangenen van circussen en dierentuinen , land of water , het vermijden van te gaan en Jacuzzi breng de kinderen .

Het is een praktische oplossing , terwijl ze worstelen om een ​​aantal administratieve consistentie te krijgen , getuige formeel opgeroepen door de ENPI – nationale dierenbescherming lichaam in de gemeente en de betrokken ministeries , voordat de uiteindelijke heropening van het Rimini dolfinarium ” Yeah van uitgedaagd citeert de dienst van de State Forestry Corps minder dan een jaar geleden , beval hij de inbeslagname van vier dolfijnen hier vastgehouden jacuzzi wegens vermeende mishandeling en flagrante schendingen van het decreet tot vaststelling van de voorwaarden van bewaring en het beheer van captive tuimelaars (nr. 469/92 ) het ontbreken van een vergunning en de erkenning van de structuur die zoo- Dolfinarium ( op grond van wet 73 / 05) , heeft besloten haar deuren heropenen zonder toestemming. ” Eventualiteit dat dezelfde oppositie dier aan : Volgens Jacuzzi de lokale pers , in plaats van walvisachtigen , daar zou het de bedoeling om kijkers zeeleeuwen , zeehonden en zeeleeuwen show.

Je zou kunnen zeggen dat , in 2014 , het jaar van aflossing van walvisachtigen , de zonsondergang tijd van de dolfijnen , Italiaans of niet , aangeroepen vanuit vele richtingen .
Een campagne van Wash -League antivivisectiebeweging associatie met Marevivo ( ook ondersteund door de zangeres Giorgia tijdens zijn tour Senzapaura ) heeft al meer dan 17.000 handtekeningen verzameld: je vraagt ​​de voorzitters van de Raad , de Senaat en het Huis , alsmede aan de minister van Milieu en Milieu , Land en Zee , een nieuwe wet die voorziet in de verwijdering, binnen drie jaar , van dolfijnen en dergelijke, na de oprichting van een beschermde mariene gebied waar afschriften die door de structuren te ontvangen , en in de onmiddellijke verbod op de invoer en het fokken van walvisachtigen bestemd voor aquaria of shows . ” In de EU , slechts 14 van de 28 lidstaten de dolfijnen of soortgelijke structuren . Griekenland , Kroatië , Cyprus , Slovenië jacuzzi en Hongarije hebben ze al verboden , terwijl het Verenigd Koninkrijk toestemming heeft gesloten , “zei de motie Lav ” ook Zwitserland , India , Chili en Costa Rica hebben al verboden Jacuzzi of gestopt machtigen . ” Er zijn vijf structuren waarin zij de Italiaanse dolfijnen , als je ook het Aquarium , waar u programma’s kunt kijken ( midden van controverse zijn verplaatst beide tuimelaars trok zich in 2013 uit Gardaland dat de specimens in beslag genomen van Dolfinarium van Rimini ) . Dan zijn er de Dolfinarium Fasano , Overseas in Riccione, Zoomarine Torvaianica ( Rome ) , en in feite de structuur van Rimini jacuzzi.

Comments are closed.