Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Jacuzzi informatie voor u

Het onderdak is jacuzzi informatie aan het veranderen . De klant wil een landelijke omgeving met een honderdjarige accommodatie omringd met geweldige activiteiten en een maximum aan comfort , volgens bronnen uit de voorstellen .

Aragon biedt ongeveer 1116 landelijke accommodatie van Pyreneese dorpen om stevige huizen in het hart van het pad van de trommel , die plaats biedt aan meer dan 8.000 mensen , volgens het Nationaal jacuzzi Instituut voor de jacuzzi kopen Statistiek . Pasen Eve is met de gouden periode voor de huisjes , een injectie van uitkeringen na het laagseizoen maanden waar de werkgelegenheid daalt tot 30 % .
Om situaties te voorkomen hoe je veel van de woningen bieden Aragonese en de activiteit pakketten.

Jezus Marco , voorzitter van de Spaanse vereniging van het plattelandstoerisme van Aragon zorgt ervoor dat beroep Aragon is toegenomen ten opzichte van vorig jaar met 1,8 % , en verwacht ” data overschrijden vorig jaar meer dan 80 % . ” Tot jacuzzi nu toe dit jaar , Huesca staat als de vijfde verweerder provincie .

Op dit moment , de gemeenschap heeft ongeveer 75 % bezetting maar , zegt Marco , ” mensen vaak verwacht dat de laatste tijd door de tijd . ”
Een bruisend bad zonder zorgen te maken over uw huisdier

Ze hebben een jacuzzi of ondersteuning honden zijn de meest gevraagde functies in de huisjes deze Pasen . Deze ingrediënten komen in bijna 40 % samen in vergelijking met andere mogelijkheden , naast de reguliere degenen zoals zwembad of barbecue . Dit werd een verslag openbaar gemaakt door de web Top Rural , een van de grootste portals voor plattelandstoerisme in Spanje . Hier slechts twee faciliteiten voldoen aan al deze functies in Aragon , het Huis van Stone River Valley in de stad Zaragoza stroomlijnkappen , voor € 33 per persoon en El Molino in Santa Eulalia , Teruel voor 20 euro .

Comments are closed.