Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Is je liefdesbreuk nog te lijmen?

Iedereen komt in zijn relatie op een zeker punt waar het moeilijk gaat. De eerste verliefdheid die je partner omtoverde tot ideale man is weg.

Je begint fouten en onhebbelijkheden te zien en je perfecte partner wordt weer gewoon een mens van vlees en bloed. De verliefdheid moet nu omgezet worden in liefde en genegenheid. Meestal ligt deze periode rond de derde verjaardag van de relaties. Op dit punt lopen heel veel relaties stuk. Is de breuk dan nog te lijmen?

De basis van een relatie is communicatie. Als die basis er niet meer is, zal de relatie gedoemd zijn om te mislukken. Als je niet meer met elkaar praat, groei je onherroepelijk uit elkaar. Ook ruziemaken valt onder communicatie. Zolang je nog genoeg om elkaar geeft en de moeite wil doen om je partner te vertellen wat je dwars zit, is er nog hoop.

Wat er zich afspeelt tussen de lakens is een goede graadmeter voor de rest van de relatie. Is je partner egoïstisch in bed, dan hoef je waarschijnlijk ook niet te rekenen op toegevingen in de rest van je relatie. Hier zetten we een aantal veel voorkomende seksuele relatieproblemen op een rijtje. Natuurlijk is de lijst niet compleet en is er geen garantie dat het oplossen van deze problemen ook effectief je relatie redt, maar misschien is het wel een stap in de goede richting.

 

Geen zin in seks

Als je een laag libido hebt, wil dat meestal zeggen dat de intimiteit is verdwenen. Uiteindelijk kom je uit bij een broer-zusrelatie en is je partner niet meer je minnaar. Die situatie is onhoudbaar omdat elke mens naar passie verlangt. Uiteraard is praten hier de eerste stap. Leg uit wat je dwars zit en probeer een compromis te sluiten waar je allebei mee kan leven. Het is belangrijk om jezelf niet te veel weg te cijferen. Voor elke toegeving van jouw kant, zou er een toegeving moeten zijn van de andere kant. Kun je niet meteen de vinger op de wonde leggen of durf je niet meteen praten (niet te lang uitstellen!), dan kun je alvast beginnen met meer te knuffelen. Kruip ’s avonds tegen elkaar aan als je naar de film kijkt of stel voor om in slaap te vallen in de lepeltjeshouding. Elkaar elke keer een kus geven als je aankomt of vertrekt is ook een goed idee. Geef de intimiteit de kans om te groeien en de zin in seks komt vanzelf weer terug. Let wel op dat je jezelf niet forceert, want dan maak je brokken die niet meer te lijmen zijn.

 

Geen zin om te pijpen

Maar weinig vrouwen hebben zin om te pijpen en het sperma in hun mond te krijgen. Je relatie hoeft dus niet noodzakelijk onder spanning te staan. Ook hier is praten de eerste stap. Breng je partner op de hoogte dat je niet graag pijpt. Leg uit dat je hem niet afwijst maar dat je een hekel hebt aan sperma in je mond. Is je partner bereid om de orale seks te laten vallen, dan kun je hem ook op een andere manier in de zevende hemel brengen als beloning. Smeer zijn pik en jouw handen in met een ruime dosis glijmiddel zodat alles goed schuift. Omvat zijn penis aan de basis en schuif in een snelle beweging naar boven. Op de top draai je je pols zodat je hand over het uiterst gevoelige puntje wrijft en schiet je weer naar beneden waarna je opnieuw begint. Deze techniek is bekend als de “poolstok” en de meeste mannen vinden het heerlijk.

Sperma inslikken

Hoewel sperma inslikken niet gevaarlijk is om HIV te krijgen (tenzij je wondjes in je mond hebt), is bijna geen enkele vrouw er gek op. Je kan net voor het cruciale moment wegtrekken, maar dat zal je man je niet in dank afnemen. Heb je vaak ruzie over het spermaprobleem, dan kun je gaan voor de poolstoktechniek (zie hoger) of een compromis sluiten. Zet hem op dieet wat koffie, alcohol en rood vlees betreft. Die voedingsstoffen zijn in hoofdzaak verantwoordelijk voor de slechte smaak. Je kan bijvoorbeeld een vast moment elke twee weken afspreken. Twee dagen ervoor let hij dan op wat hij eet en drinkt. Wil je man niet toegeven, dan zegt dat veel over zijn karakter. Als je toch besluit om door te gaan met je relatie, hou er dan rekening mee dat je met een koppige persoon te maken hebt. Je zal dus nog heel vaak moeten toegeven. Dat kun je doen als volgt. Vraag hem zich te wassen voor je hem pijpt. Wil hij zelfs dat niet, verbreek dan de relatie. Elementair respect is nodig. Een gewassen penis is al veel aangenamer dan een zweterig exemplaar. Smeer een beetje eetbare massageolie uit over de bovenste helft of wees creatief met choco of confituur. Als hij op het punt staat klaar te komen, krul je je tong in je mond en begin je te zuigen. Hij zal het heerlijk vinden en op die manier spuit hij niet in je keel. Ook komen de achterste smaakpapillen, die bitter registreren, niet in aanraking met het sperma. De smaak is dan minder nadrukkelijk en de olie verdoezelt nog extra. Hou een zakdoek klaar en slik het sperma niet door. Hou je tong omhoog en doe net alsof je je mond schoonveegt. Je kan nu discreet het sperma uitspuwen. In het donker zal je partner niks merken. Meer nog, hij zal in de zevende hemel zijn!

Comments are closed.