Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Is het keuren van roldeuren verplicht?

Het is verplicht om je roldeuren één keer per jaar te laten keuren. ROMASS is hier al meer dan 20 jaar een vakspecialist in. ROMASS Business doet alles via de wettelijke verplichtingen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken hoe de keuring van de roldeuren verloopt. Jaarlijks doet ROMASS Business duizenden keuringen aan de roldeuren en doet ROMASS Business  keuringen voor alle types en merken roldeuren.

Hierbij biedt ROMASS Business verschillende servicepakketten aan waarbij de keuringen altijd worden afgestemd op behoeften van uw bedrijf. Dit is allemaal afhankelijk van de huidige conditie, gebruiksomgeving, leeftijd en gebruiksintensiteit van de roldeuren kies je welk pakket het beste bij je past. ROMASS Business doet dit voor alle types en merken van roldeuren.

ROMASS  maakt gebruik van alleen maar hoogopgeleide monteurs. De monteurs beschikken allemaal over de benodigde certificaten en zijn ook allemaal bijgeschoold. ROMASS kan u dus garanderen op vakkundige reparaties en keuringen, zodat u er van verzekerd bent dat je roldeuren altijd in goede staat verkeren.

ROMASS zorgt er ook voor de dat monteurs er altijd goed uitgerust bij lopen. Zo kan ROMASS u verzekeren dat hierdoor ver uit de meeste reparaties en keuringen ter plekke kunnen worden uitgevoerd, zodat verdere stilstand van uw roldeur kan worden voorkomen.

Om uw roldeuren te keuren kunt u online een afspraak maken op de site van ROMASS.

Comments are closed.