Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Is de Samsung Gear 360 camera iets voor mij?

Filmen is voor veel mensen tegenwoordig heel gewoon geworden. Vroeger liepen mensen die de eerste videocamera’s hadden halverwege de jaren 80 van de vorige eeuw, met een zwaar apparaat op de schouders. Vooral de batterijen waren zwaar en moesten regelmatig worden vervangen. Dat kunnen we ons nu niet meer voorstellen. In de kleinste mobiele telefoons zit nu al een camera waarmee je heel aardige filmpjes kunt maken. Maar wat als je meer wilt, zoals bij voorbeeld 360 graden filmen? Dan kies je voor een professionele camera die dit mogelijk maakt.

De Samsung Gear 360 is een prima camera voor de amateur en de semi professional

Er zijn diverse camera’s op de markt waarmee je in 360 graden kunt filmen. De Samsung Gear 360 camera is daar een goed voorbeeld van. Je kunt met deze camera zeer realistische beelden maken die je in een straal van 360 graden kunt maken. Je kunt dus zowel voor als achter je filmen en zo een realistisch beeld geven van de omgeving. Dit is ideaal als je bij voorbeeld een wandeling of een fietstocht maakt. Zo kan je publiek dat later de beelden ziet meegenieten van wat je hebt meegemaakt.

Leg je herinneringen vast met een 360 graden camera

Wat is er nou mooier dan bewegende beelden van je vakantie of een andere mooie gebeurtenis. Deze beelden leg je nu heel eenvoudig vast met een 360 graden camera. Deze camera’s kunnen meer dan welke camera ook. Ze kunnen beelden maken in 360 graden en dus een compleet overzicht maken van wat er op een locatie gebeurt.

Comments are closed.