Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

Iron Horse 4000 nu ook met zitvlakverlenging

Na een aantal jaren de standaard stoelen uit Amerika te hebben geleverd heeft Iron Horse op verzoek van ons ook een model gelanceerd met een zitvlakverlenging. Daarmee voldoet de Iron Horse 4000 stoel ook aan de Europese norm EN 1335. De stoelen voldeden al aan de Amerikaanse norm, de BIFMA.

Steeds meer zaken worden vanuit Europa voorgeschreven. Europese regels en Europese normen maken het voor bedrijven eenvoudiger om zaken te doen onder dezelfde condities in landen uit de EEG. Daarvoor worden ook normen samengesteld, waaronder de EN 1335, de norm voor bureaustoelen.

Met de zitvlakverlenging kan de Iron Horse ook meedingen in situaties waarbij er door de werkgever wordt voorgeschreven dat de stoel aan de EN 1335 moet voldoen.

Uiteraard wordt de stoel onder dezelfde condities aangeboden en kent dezelfde uitstekende garantievoorwaarden als de overige modellen. Wilt u meer informatie? Bezoek dan onze website www.bcs-europe.nl of neem contact op via info@bcs-europe.nl of direct via telefoon +31 (0)226 745010. Wij helpen u graag.

Comments are closed.