Amahoro.nl

Artikelen en Persberichten

iPhone herstellen Antwerpen

iPhone herstellen Antwerpen

Laat uw iPhone professioneel, snel en zeer voordelig herstellen bij ons reparatiecentrum in Antwerpen. Een iPhone herstellen duurt meestal ongeveer 30 min. U kunt hierop wachten en zelfs meekijken terwijl wij u iPhone herstellen in Antwerpen. Heeft u een scheur in uw scherm, laad de iPhone niet of niet meer goed op, reageert uw touchscreen niet meer of zijn er knoppen defect? Wij helpen u graag! Geen probleem is on onbekend. Ook hebben wij alle iPhone onderdelen op voorraad dus u kunt altijd gelijk geholpen worden.

De goedkoopste iPhone herstellingen hier in Antwerpen

Wij bieden onze klanten altijd de scherpste prijzen en de beste service!

– Alle iPhone reparaties zijn binnen 30 tot 40 min klaar
– Uw mag altijd meekijken terwijl wij uw iPhone herstellen
– Elders goedkoper met originele onderdelen? Dan hanteren wij dezelfde prijs
– Altijd 3 maanden garantie

Wij zijn de goedkoopste omdat wij groot inkopen, geen reclame maken en geen duur winkelpand hebben. Wij doen alles om het zo goedkoop mogelijk te maken en u de beste service te verlenen. Daarom herstellen wij ook uitsluitend met de originele iPhone onderdelen.

Laat ons uw iPhone professioneel herstellen in Antwerpen

U mag bij ons reparatiecentrum altijd vrijblijvend binnen wandelen om u te laten informeren over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook gewoon binnenstappen om uw iPhone direct te laten herstellen. Ons reparatieteam in Antwerpen staat voor uw klaar.

Contact:
De Telefoon Reparatie Winkel
Turnhoutse Baan 308/310
2140BE Antwerpen
0497 63 97 17
info@detelefoonreparatiewinkel.be

Comments are closed.